Fashion Health & Beauty

Modeli juaj i flokëve flet shumë për personalitetin tuaj, njihuni me teorinë e flokëve të TikTok!

TikTok është një strehë e tendencave dhe trendi i tij i fundit është mjaft interesant: Teoria e flokëve. Videot që përdorin hashtag-un #hairtheory kanë marrë nga 48.3 milionë shikime teksa përdoruesit, përgjithësisht femra të reja grumbullohen në aplikacion për të provuar vetë teorinë.

Videoja tregon këta përdorues që mbajnë flokët e tyre në disa modele flokësh të ndryshme, pasi teoria kërkon të tregojë se mënyra se si i kapni flokët tuaj mund të ndryshojë mënyrën se si dukeni dhe si perceptoheni. Caroline Brooks, themeluese e The Glasshouse Salon and Spa tha:

Stilet e flokëve mund të pasqyrojnë personalitetin, stilin dhe besimin tuaj, dhe të gjithë këta faktorë mund të ndikojnë në mënyrën se si njerëzit ju shohin. Për shembull, një frizurë më aventureske dhe shumëngjyrëshe mund të nënkuptojë një personalitet më të guximshëm dhe eksperimental, ndërsa një prerje më elegante, më klasike mund të sugjerojë një person më të sofistikuar dhe profesional.

Një nga arsyet pse teoria e flokëve është në trend është sepse përdoruesit e TikTok besojnë se mënyra se si dikush i mban flokët mund t’ju tregojë shumë për personin. Me këtë në mendje, ne i kërkuam Caroline të jepte verdiktin e saj për pesë modele flokësh të njohura dhe çfarë thotë secila për atë që e mban.

Flokë të lëshuara dhe të natyrshme

Caroline shton:

Edhe pse shpesh është një nga stilet më të lehta për t’u krijuar dhe natyral tregon një qasje të relaksuar ndaj bukurisë. Është një pamje pa mundim dhe sugjeron që përdoruesi është i rehatshëm në lëkurën e tij.

Gjysma lart, gjysma poshtë

Ky model flokësh është një përzierje e relaksimit dhe elegancës. Është një pamje e gjithanshme, pasi mund të kalojë nga ngjarjet e rastësishme në ato zyrtare. Ai sugjeron një ekuilibër të prakticitetit dhe stilit.

Një topuz elegant

Ky model flokësh është elegant dhe elegant, duke lëshuar një ajër të sofistikuar. Kjo tregon se ai që e përdor është i orientuar drejt qëllimit dhe përpiqet për një pamje të lëmuar.Mund të jetë gjithashtu praktike për ata që duan t’i mbajnë flokët jashtë fytyrës.

Flokë të kapura bisht

Ky model flokësh është funksional dhe praktik. Kjo sugjeron që përdoruesi është efikas dhe i zënë, por prapë i pëlqen ta mbajë atë të thjeshtë dhe me stil.