Naser Berisha komenton trendin e artistëve të rinj për të ripërpunuar këngët e vjetra!
Lancio • 15:24 02/02/2023
Naser Berisha është një artist që prej dekadash ka sjellë tek publiku projekte të shkëlqyera. Ai ka qenë i ftuar nëpërmjet një lidhje telefonike nga Gjermani për emisionin “Lancio” ku na ka rrëfyer më shumë për karrierën e tij por edhe për projektet e reja që do të sjellë së shpejti... Albana Ruçi Naser Berisha Dj Ankloe
Urban Band zbulojnë gjithçka rreth këngës së parë me videoklip së bashku në TAR!
Lancio 18:51 25/05/2023
Eksperienca në ‘BBVK’, raporti me ish-mikun e tij dhe bashkëpunime të reja, Stresi zbulon gjithçka!
Lancio 18:37 24/05/2023
Gigliola Haveriku ka dy fjalë për çdo gjë, edhe për të shkuarën, edhe për të tashmen!
Lancio 16:49 17/04/2023
Adion Puka për TAR: “Lekët dhe shikueshmërinë i ka marrë të gjitha “BBV”!
Lancio 16:42 17/04/2023
Nonejm na zbulon detajet e projektit të ri dhe kuptimin e titullit të veçantë “NBA”!
Lancio 16:36 17/04/2023
Olimpia e Ermal Mamaqit flet për TAR/ “Doja të njihesha për zërin dhe jo prej shalës”!
Lancio 17:08 03/04/2023
E lindur dhe rritur në Zvicër, por zgjedh tregun muzikor shqiptar! Çfarë zbuloi Eda Sejdiu në TAR?!
Lancio 15:32 01/04/2023