Film & Tv

“Në kuadër të dashurisë” në javët e fundit në kinema/Shansi i fundit për të ndjekur filmin!

“Në Kuadër të Dashurisë” vijon të mbetet kryefjala e ditëve të fundit. Pas disa premierave në qytete të ndryshme të Shqipërisë, ashtu edhe jashtë territorit, filmi më i dashur dhe më i komentuar i momentit nuk ndalet së korruri sukses.

“Në kuadër të dashurisë” vjen në javët e fundit të shfaqjes së filmit në kinema. Ky është shansi juaj i fundit për të parë filmin më të ndjekur ndonjëherë. Ja se ku mund ta shihni filmin “Në kuadër të dashurisë” të gjithë ju që jetoni jashtë Shqipërisë…

Më 7 Dhjetor “Në Kuadër të Dashurisë” udhëton përtej oqeanit, në SVA Theater në New York, ndërsa më 11 Dhjetor në Davis Theater në Chicago. Për të ndjekur transmetimin e filmit në kinematë e qyteteve tuaja ju mund të zbuloni më shumë në films.top-channel.tv.