Celebrities Music Pardon My French Showbiz

“Nuk më plas fare të flas publikisht…”/A ka ndierë xhelozi në tregun muzikor David Dreshaj?

Sot i ftuar në emisionin “Pardon My French” me Jonida Aliçkollin ka qenë artisti i njohur, David Dreshaj. Ai ka zbuluar më shumë detaje në lidhje me fillimet e karrierës së tij, projektet e reja dhe jo vetëm…

A ka ndierë xhelozi ai si artist në tregun muzikor?

Sigurisht, edhe sy më sy duke ndryshuar fjalët duke bërë intriga, gënjeshtra dhe manipulime. Shkon duke u mësuar edhe me një karakter shumë të fortë, stabël dhe të vendosur ti i injoron këto. Ndonjëherë me shqiptarët është shumë çuditshëm sepse edhe unë vetë jam shqiptar por të bashkëpunosh e bëjnë shumë problem nuk e di pse nuk e kuptoj. Është kjo pjesa e egos artistike. Tani më falni për shprehjen por nuk më plas fare të flas publikisht për çdo gjë sepse kam hequr shumë për të arritur këtu ku jam dhe jam shumë krenar për suportin e familjes që më ka dhënë, investimin, punën dhe mundin. 

Kur u pyet në lidhje me jetën e tij personale dhe nëse është i lidhur apo jo, David zgjodhi të tregohej mjaft i sinqertë duke thënë se:

Momentalisht jam i fokusuar seriozisht në karrierë. Nuk e kam problem ta them, por jam shumë i fokusuar në projektet që do të lançoj këtë vit. 

David gjithashtu zbuloi se përveç muzikës ai mendon se ka ardhur momenti që të angazhohet edhe në botën e kinematografisë dhe pse jo edhe në ‘reality show’ por që më shumë dëshirë kishte pjesë e filmit.

Më vonë e shoh veten tek filmi. E kam me shumë dëshirë.