Food & Drink Health & Beauty Lifestyle

Për nxjerrjen e lëngjeve të tepërta nga organizmi ju duhet ky lloj çaji!

Mjafton të realizoni vetë një çaj në kushte shtëpie që mund t’ju ndihmojë për nxjerrjen e lëngjeve të tepërta dhe jo për humbje peshe. Për të humbur peshë trupore dhe për të ruajtur rezultatin është e nevojshme të merreni me sport dhe t’i kushtoni kujdes ushqimit. Për këtë çaj mjaftojnë 300 ml qumësht dhe 1 lugë çaj të gjelbër.

Hidheni qumështin në një tenxhere, shtoni një lugë çaj të gjelbër dhe nxeheni derisa të vlojë. Lëreni 20 minuta, kullojeni dhe shërbejeni. Rezultati është një çaj shumë i shijshëm për nxjerrjen e lëngjeve të tepërta nga organizmi. Për çdo shqetësim shëndetësor që keni, sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tuaj!

Ndërkaq që imuniteti dhe organizmi të funksionojnë siç duhet, trupi i njeriut ka nevojë të marrë lëndët e duhura. Me kalimin e moshës, sistemi imunitar humbet disa aftësi dhe një gjë e tillë, kontribuon në shfaqjen e shumë infeksioneve dhe sëmundjeve kronike. Personat me imunitet të dobët vuajnë më shumë nga infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes, gripi dhe pneumonia.

Pikënisja e një imuniteti të fortë është stomaku ku akumulohen shumë substanca, minerale dhe vitamina të cilat më pas shpërndahen në të gjithë trupin. Sistemi imunitar ka shumë nevojë për zinkun, seleniumin, hekurin, bakrin, acidin folik dhe vitaminat A, B6, C dhe E. Receta natyrale e cila i jep imunitetit më shumë energji dhe ruan ekuilibrat e tij është pikërisht kjo. Zbuloni duke klikuar në këtë link.