Botë e Çuditshme Love & Sex

Propozimi më i ëmbël për martesë që mund të keni parë ndonjëherë në fluturim!

Një pilot polak i propozoi të dashurës së tij stjuardese gjatë një fluturimi nga Varshava në Krakov dhe ajo tha po. “Ka një person shumë të veçantë në fluturimin e sotëm dhe shpresoj se ai nuk e pret atë që kam për të thënë. Zonja dhe zotërinj, rreth një vit e gjysmë më parë, në këtë punë, takova personin më të mrekullueshëm që më ndryshoi plotësisht jetën”-vazhdoi Hank.

“Ti je gjëja më e çmuar për mua. Ti je ëndrra ime më e madhe. Prandaj më duhet të të kërkoj një nder, dashuria ime. Do të martohesh me mua?”-tha piloti polak duke i buzëqeshur gruas së jetës së tij që ndodhej në anën tjetër të pistës. Pas këtij propozimi, vajza vrapoi në krahët e pilotit. Video është shpërndarë nga kompania e fluturimit dhe ka marrë shumë pëlqime dhe komente duke i uruar çiftit jetë të lumtur.