“Reperat e mëdhenj unë i ha për iftar”, Kennz Rushiti shpjegon kuptimin e deklaratës së tij!
Lancio • 15:50 12/01/2023
I ftuar në emision “Lancio” me anë të një lidhjeje telefonike ka qenë një artist mjaft special Kennz Rushiti, i cili aktualisht ndodhet jashtë kufijve shqiptarë. Muzika e tij është ajo që deporton jo vetëm tregun shqiptar, por ai ka bindje dhe vetëbesim do t’i tejkalojë këta kufijë. Me një karrierë tashmë 10 vjeçare, ai ka qenë gjithashtu pjesë e “The Top List” me anë të votave të publikut dhe mbështetjes së vazhdueshme. Kennz Rushiti Albana Ruçi
Ekskluzivisht për TAR, Dea Strica rrëfen për karrierën e saj artistike dhe jo vetëm!
Lancio 17:04 27/01/2023
Artisti që këndon në Athinë, Julio Imeri tregon për karrierën e tij dhe suksesin në Greqi!
Editori Sugjeron, Lancio 18:17 25/01/2023
Disa fakte interesante që ndoshta nuk i dini për këngëtaren me influencë botërore, Shakira!
Lancio 12:51 15/01/2023
Nga bashkëpunimi me Soni Malaj deri tek realizimi i projekteve të reja, Estto na zbulon gjithçka!
Lancio 17:24 13/01/2023
“Reperat e mëdhenj unë i ha për iftar”, Kennz Rushiti shpjegon kuptimin e deklaratës së tij!
Lancio 15:50 12/01/2023
Sordi Manfred, ky artist i ri që pritet të sjellë surpriza në tregun muzikor shqiptar dhe jo vetëm!
Lancio 19:38 09/01/2023
E mbani mend Hannah Montana-n?! Zbuloni disa fakte interesante për këngëtaren e rolit të njohur…
Lancio 17:41 24/12/2022