Botë e Çuditshme

Rregullat e çuditshme të këtij restoranti në Nju Jork bëhen virale!

Restoranti i ri Frog Club në Nju Jork ka një listë me 10 rregulla që duhet të zbatojnë klientët e tij. Mes tyre është edhe mosputhja e shefes Liz Johnson, pa pëlqimin e saj. Lista e publikuar në Instagramin e restorantit, sqaron rregullat e restorantit. Këto rregulla përfshijnë mospublikimin e fotove brenda restorantit, duke përfshirë ‘selfie’ në tualet, mosprekjen e suvenireve dekorative, anulimin pas një rezervimi për më shumë se tre herë.

Ndalimi i puthjeve ka gjithashtu një pasojë. “Kiss the Chef” është renditur në artikullin e menusë për 1000 dollarë. Një klient pagoi për të puthur kuzhinieren në faqe javën e kaluar. Klientët duhet gjithashtu të mbulojnë kamerën e celularit të tyre me një afishe gjatë hyrjes dhe kërkimi për një vakt falas është rreptësisht i ndaluar. Në menu, fotografimi nuk lejohet pasi ka ka këmbë bretkosash, sufle me spinaq, të mbështjellë me proshutë dhe byrek me banane.