Rrugicat që kërkonin diell…
Vintage • 17:03 10/04/2022
Çdo të dielë Top Albania Radio ju qëndron pranë me video të ndryshme plot humor në të cilat trajton tema interesante. Këtë herë në TAR Vintage do të risjellim edhe njëherë filmin "Rrugicat që kërkonin diell". Shijojeni këtë video të punuar me shumë kujdes nga Bendi Mani, Bojken Lako dhe Saimir Kodra! Bendi Mani Saimir Kodra Bojken Lako
Putin në Lushnje!
Vintage 20:37 05/08/2022
Top Albania Radio është ‘number one’!
Vintage 16:46 02/08/2022
Ngrijeni zërin se është Top Albania Radio!
Vintage 19:58 28/07/2022
“Edhe fëmija lind nga Top Albania…”
Vintage 20:41 11/07/2022
TAHIRI 3 – Episodi i fundit i “Vintage”
Vintage 15:21 12/06/2022
Tahiri 2
Vintage 18:18 05/06/2022
Tahiri
Vintage 16:40 30/05/2022