Horoskopi Love & Sex

Sado që përpiqen vajzave të këtyre shenjave të zodiakut nuk u “ecën” fare me meshkujt!

Shkurti do të jetë muaji i momenteve të shkëlqyera sa i përket çështjeve sentimentale dhe ndoshta do t’ju ndihmojë të gjeni personin që e dëshironit prej kohësh. Zbuloni në këtë link shenjat e zodiakut që do të kenë fat në dashuri. Ndërkaq, disa vajzave nuk u ecën me meshkujt dhe ja se cilat shenjave të zodiakut u përkasin:

Femra Akrep

Nuk jeni të prirur për romancë. Për ju, dashuria është një përzierje e çiftëzimit absolut dhe një lufte të mirë.

Femra Ujor

Ju përpiqeni të shihni të mirën tek mashkulli përballë dhe vazhdimisht gjeni sjellje që ju zhgënjen. Ju dëshironi shumë të besoni në dashuri, por logjika dhe shenjat nuk ju lejojnë. Ju mendoni se po jepni më të mirën tuaj, por ndonjëherë, nuk ndodh ajo qe mendonit.

Femra Dem

Gruaja që jep shumë, merr pak. Nëse ka një gjë që e karakterizon këtë grua, është zgjedhshmëria dhe edhe pse bën më të mirën, zakonisht përfundon me partnerë që nuk kënaqet shumë.

Femra Dash

Për të pasur fat në dashuri, gruaja Dash duhet të bëjë atë që nuk sheh dhe dëgjon.