Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
A dukemi më tërheqës kur pimë duhan?
Ju Flet Trupi • 18:39 24/04/2021
A keni menduar ndonjëherë çfarë fshihet pas shenjave të cigareve, të syzeve dhe të makiazhit? A dukemi më tërheqës kur pimë duhan? Si e përfundojnë duhanpirësit një takim? Të gjitha këto, e jo vetëm, i zbuloni në "Ju Flet Trupi" me Adi Pojana dhe Fon Ilia. Adi Pojana Foni Ilia
A e dinit se si të dallonit se çfarë të kuptoni nga zëri i dikujt?
Ju Flet Trupi 18:40 25/09/2021
Keni dëgjuar për meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni zbulojnë disa informacione interesante
Ju Flet Trupi 16:29 18/09/2021
E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!
Ju Flet Trupi 16:15 11/09/2021
Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…
Ju Flet Trupi 17:54 31/07/2021
Po ju i pëlqeni thashethemet? Adi dhe Foni flasin për kënaqësinë që marrin njerëzit kur i bëjnë ato!
Ju Flet Trupi 14:55 24/07/2021
Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!
Ju Flet Trupi 18:33 17/07/2021
Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!
Ju Flet Trupi 16:16 12/07/2021