Botë e Çuditshme Love & Sex

Afrodiziakët e injektuar në produktet e kanabisit shfaqen si droga më e re e dashurisë në Nju Jork!

Produktet e kanabisit po mbushen me afrodiziakë që mund të jenë një ndihmë në shtrat, madje edhe në fushën konkurruese të sportit, thonë rregullatorët e shtetit të Nju Jorkut që analizojnë tregun ligjor dhe zhvillimin e produktit. Për të gjithë ata që nuk e dijnë kuptimin e afrodiziakëve, do të thotë një ushqim, pije ose diçka tjetër që stimulon dëshirën seksuale. John Kagia, drejtor i politikave për Zyrën Shtetërore të Menaxhimit të Kanabisit, tha për “The Post”:

Ka një evolucion të madh në tregun e kanabisit. Po u jep konsumatorëve zgjedhje më të mira për përvojat që dëshirojnë. Kanabisi i mbushur me afrodiziak është një nga kategoritë ku ka një risi të madhe. Njerëzit duan të përmirësojnë përvojën e tyre seksuale.

Agjencia e Udhëtimit Union Square në East Village po shet 20 çokollata të zeza “Love Beans for Arousal” të bëra me kanabis dhe pesë bare mjekësore ekzotike të njohura për vetitë e tyre që rritin dashurinë për të rritur sensualitetin. Kompania 1906 prodhon produktin e dashurisë dhe kostoja është 35 dollarë. Efekti i saj është mjaft i shpejtë. brenda 20 minutave pas përdorimit.

Përveç kanabisit dhe ekstraktit të çokollatës dhe vaniljes dhe kokrrave të kafesë, përbërësit përfshijnë ekstraktin muira puama, ekstraktin catuaba, teobrominë, ekstraktin damiana, vaj luledielli dhe ekstrakt organik ashwagandha. Kompania pretendon se pilulat dhe gurët e çmuar të kanabisit “Love” janë bërë me afrodiziakun e parë që është krijuar për të qenë mundësi të barabarta dhe funksionon vazhdimisht mirë për të gjitha gjinitë. Më tej, ajo pretendon:

Dashuria u krijua me mend për të synuar pengesat e zakonshme të jetës moderne ndaj seksit të madh; Nuk janë vetëm trupat tanë që kanë probleme me disponimin, por edhe truri ynë. Kjo është arsyeja pse dashuria është formuluar si për një nivel fizik ashtu edhe për atë psikologjik, duke punuar për të rritur rrjedhjen e gjakut në zonën e legenit dhe për të rritur ndjesinë, duke ju ndihmuar gjithashtu të relaksoheni dhe të dilni nga koka juaj. Formulat tona mbështesin përvojat transformuese të jetës, me përbërësit më inovativë, të pastër dhe efektivë të disponueshëm. Nevojat seksuale të grave janë anashkaluar dhe nën-adresuar për një kohë të gjatë. Ne po punojmë për ta ndryshuar atë histori çdo ditë.