Lifestyle

Arsyet pse gratë i presin flokët pas një ndarjeje!

1. Prerja e flokëve mund të jetë një shënjë ndryshimi.

Flokët e gjatë mund të përfaqësojnë një kohë që ne do të preferonim ta lëmë pas vetes. Ndryshimet dramatike të flokëve janë një mënyrë për të hequr qafe të kaluarën dhe për të ecur përpara. Ne jemi në një mision për të krijuar një version të ri dhe më të mirë të vetes, dhe një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për ta bërë këtë është duke prerë flokët dhe/ose duke ndryshuar ngjyrën e flokëve.

2. Prerja e flokëve ndihmon për të rimarrë veten.

Blogerja Ella Dawson shkruan:

Disa prej nesh i presin flokët thjesht sepse janë tonat, sado e parëndësishme të mendosh se është të kujdesesh për pamjen. Por është diçka që na përket neve dhe vetëm neve, veçanërisht nëse kemi dhënë çdo pjesë tjetër fizike e vetes sonë për dikë tjetër. Ka një lloj bukurie të veçantë në këtë publikim.

3. Prerja e flokëve krijon lidhje të reja.

Shpesh herë kur jeni ulur në karrigen e një stilisti, krijoni një lidhje. Hyn me një të panjohur në biseda të këndshme. Ju ndani jetën tuaj, ngjarjet e mëdha, dhimbjet e zemrës dhe madje edhe ndryshimet e vogla.