Artion Vreto flet për rrugëtimin e tij në Top Albania Radio!
1këngëx2 • 15:53 16/02/2022
“1këngëx2”, emisioni maratonë në TAR, erdhi për të festuar 24-vjetorin e radios më të madhe në Shqipëri, me të ftuar specialë, intervista ekskluzive, lidhje telefonike dhe quiz-e të ndryshme për të gjithë dëgjuesit besnikë të Top Albania Radio. I ftuar në TAR përmes një lidhje telefonike ishte Artion Vreto për të na treguar gjithçka nga eksperienca e tij në Top Albania Radio. Artion Vreto Ksenja Shoshaj Adi Pojana Kozeta Kurti
“Richter” në “Best Istanbul Film Festival”, Bes Bitraku dhe Koloreto Cukali flasin për TAR!
1këngëx2 12:37 06/08/2022
Nostalgji! Mimoza Picari rrëfen kujtimet e vjetra në TAR…
1këngëx2 16:36 16/02/2022
Eno Popi zbulon emisionin e preferuar që ka prezantuar në TAR!
1këngëx2 16:35 16/02/2022
Kozeta Kurti rrëfen kujtimet nga Top Albania Radio!
1këngëx2 15:55 16/02/2022
Artion Vreto flet për rrugëtimin e tij në Top Albania Radio!
1këngëx2 15:53 16/02/2022
Në 24 vjetorin e Top Albania Radios, Paloma tregon momentet më të bukura të rrugëtimit të saj!
1këngëx2 10:31 16/02/2022
DJ Andy tregon eksperiencën më të çuditshme që i ka ndodhur para se të niste punë në TAR!
1këngëx2 10:28 16/02/2022