“Richter” në “Best Istanbul Film Festival”, Bes Bitraku dhe Koloreto Cukali flasin për TAR!
1këngëx2 • 12:37 06/08/2022
Këtë vit në “Best Istanbul Film Festival” ka shkuar dhe filmi “Richter”. Për ata që nuk e dinë, ky film shqiptar vjen me regji të Koloreto Cukali dhe me aktor protagonist Besmir Bitraku. E mesa duket “Richter” ka arritur të ketë suksesin e parë në “Best Istanbul Film Festival”. Besmir Bitraku ka arritur që të rrëmbejë çmimin “Best Male Performance” me rolin e tij në këtë film. Për më shumë na flasin vetë ata... Arta Sinamati Edi Hallaçi Koloreto Cukali Besmir Bitraku Wizii Dj
“Richter” në “Best Istanbul Film Festival”, Bes Bitraku dhe Koloreto Cukali flasin për TAR!
1këngëx2 12:37 06/08/2022
Nostalgji! Mimoza Picari rrëfen kujtimet e vjetra në TAR…
1këngëx2 16:36 16/02/2022
Eno Popi zbulon emisionin e preferuar që ka prezantuar në TAR!
1këngëx2 16:35 16/02/2022
Kozeta Kurti rrëfen kujtimet nga Top Albania Radio!
1këngëx2 15:55 16/02/2022
Artion Vreto flet për rrugëtimin e tij në Top Albania Radio!
1këngëx2 15:53 16/02/2022
Në 24 vjetorin e Top Albania Radios, Paloma tregon momentet më të bukura të rrugëtimit të saj!
1këngëx2 10:31 16/02/2022
DJ Andy tregon eksperiencën më të çuditshme që i ka ndodhur para se të niste punë në TAR!
1këngëx2 10:28 16/02/2022