Kozeta Kurti rrëfen kujtimet nga Top Albania Radio!
1këngëx2 • 15:55 16/02/2022
Një ditë e veçantë për Top Albania Radio, teksa pikërisht në Ditën e të Dashuruarve 24 vite më parë, më 14 shkurt 1998, u krijua radio më e madhe në Shqipëri. “1këngëx2” erdhi emision maratonë me të ftuar shumë specialë, live dhe në lidhje telefonike për të na njohur me kujtimet e tyre të bukura apo me çastet e vështira që kanë kaluar në Top Albania Radio. E ftuar në studio ishte Kozeta Kurti për të rrëfyer kujtimet e saj dhe emocionet e forta që ka përjetuar në TAR. Kozeta Kurti Ksenja Shoshaj Albana Ruçi
“Richter” në “Best Istanbul Film Festival”, Bes Bitraku dhe Koloreto Cukali flasin për TAR!
1këngëx2 12:37 06/08/2022
Nostalgji! Mimoza Picari rrëfen kujtimet e vjetra në TAR…
1këngëx2 16:36 16/02/2022
Eno Popi zbulon emisionin e preferuar që ka prezantuar në TAR!
1këngëx2 16:35 16/02/2022
Kozeta Kurti rrëfen kujtimet nga Top Albania Radio!
1këngëx2 15:55 16/02/2022
Artion Vreto flet për rrugëtimin e tij në Top Albania Radio!
1këngëx2 15:53 16/02/2022
Në 24 vjetorin e Top Albania Radios, Paloma tregon momentet më të bukura të rrugëtimit të saj!
1këngëx2 10:31 16/02/2022
DJ Andy tregon eksperiencën më të çuditshme që i ka ndodhur para se të niste punë në TAR!
1këngëx2 10:28 16/02/2022