Nostalgji! Mimoza Picari rrëfen kujtimet e vjetra në TAR…
1këngëx2 • 16:36 16/02/2022
14 shkurti padyshim që është dita më e rëndësishme e radios, pasi sot TAR mbush plot 24 vjeç. E në këtë rrugëtim kaq të gjatë nuk mund të mungonin ata që përgjatë viteve kanë dhënë kaq shumë për ta bërë Top Albania Radio atë që është sot, jo vetëm radio më e mirë, por edhe një familje e madhe e vërtetë. Ndër to padyshim ka qenë dhe gazetarja e njohur, Mimoza Picari, e cila në një lidhje telefonike u tregua shumë nostalgjike dhe rrëfeu kujtimet e saj të vjetra në TAR. Albana Ruçi Ksenja Shoshaj Kozeta Kurti Mimoza Picari
“Richter” në “Best Istanbul Film Festival”, Bes Bitraku dhe Koloreto Cukali flasin për TAR!
1këngëx2 12:37 06/08/2022
Nostalgji! Mimoza Picari rrëfen kujtimet e vjetra në TAR…
1këngëx2 16:36 16/02/2022
Eno Popi zbulon emisionin e preferuar që ka prezantuar në TAR!
1këngëx2 16:35 16/02/2022
Kozeta Kurti rrëfen kujtimet nga Top Albania Radio!
1këngëx2 15:55 16/02/2022
Artion Vreto flet për rrugëtimin e tij në Top Albania Radio!
1këngëx2 15:53 16/02/2022
Në 24 vjetorin e Top Albania Radios, Paloma tregon momentet më të bukura të rrugëtimit të saj!
1këngëx2 10:31 16/02/2022
DJ Andy tregon eksperiencën më të çuditshme që i ka ndodhur para se të niste punë në TAR!
1këngëx2 10:28 16/02/2022