Beyoncé, një ‘ringjallje’ në mbretërinë e muzikës…
Top Albania Radio Special • 13:08 17/08/2022
Ajo është një perëndi…Ajo është një heroinë…Ajo mbijetoi gjithë ç’pat’ kaluar…Ajo është rilindur…Ajo jeton ndër alter-ego për të nxjerrë artin e saj për ata dhe ato…që frymojnë…jetojnë…rilindin. Le të jetë kjo motoja që përmbledh rikthimin e Beyoncé-s në mbretërinë e muzikës. Elios Shuli Saix Dj
Top Albania Radio, jo vetëm një radio por edhe një kinema në telefonat tuaj!
Top Albania Radio Special 16:22 01/03/2023
Beyoncé, një ‘ringjallje’ në mbretërinë e muzikës…
Top Albania Radio Special 13:08 17/08/2022
Top Albania Radio ju njeh me 20 këngët origjinale më të mira në historinë e “Oscar”!
Top Albania Radio Special 08:51 06/04/2022
Kushtuar muzikës së viteve ’90, pesë super artistët që do i vënë ‘flakën’ “Super Bowl”-it!
Top Albania Radio Special 11:40 08/02/2022
Një vështrim ndryshe i karrierës dhe jetës së artistit The Weeknd…
Top Albania Radio Special, Video Podcasts 12:50 29/01/2022