Kushtuar muzikës së viteve ’90, pesë super artistët që do i vënë ‘flakën’ “Super Bowl”-it!
Top Albania Radio Special • 11:40 08/02/2022
Pak ditë më parë u lajmëruan kush do të ishin artistët që do të performonin në shfaqjen televizive më të ndjekur në botë - pushimin mes pjesëve të finales së Superbowl. Si ‘rastësisht’ nuk është një artist por janë pesë, katër prej të cilëve yje të muzikës së viteve ’90 (fundit të 1990 dhe fillimit të 2000). Kushtuar muzikës së viteve ’90, episodi i kësaj here i speciales së Top Albania Radios, është një program nostalgjik po aq sa profetik. Stenaldo Mëhilli Saix Dj
Top Albania Radio, jo vetëm një radio por edhe një kinema në telefonat tuaj!
Top Albania Radio Special 16:22 01/03/2023
Beyoncé, një ‘ringjallje’ në mbretërinë e muzikës…
Top Albania Radio Special 13:08 17/08/2022
Top Albania Radio ju njeh me 20 këngët origjinale më të mira në historinë e “Oscar”!
Top Albania Radio Special 08:51 06/04/2022
Kushtuar muzikës së viteve ’90, pesë super artistët që do i vënë ‘flakën’ “Super Bowl”-it!
Top Albania Radio Special 11:40 08/02/2022
Një vështrim ndryshe i karrierës dhe jetës së artistit The Weeknd…
Top Albania Radio Special, Video Podcasts 12:50 29/01/2022