Top Albania Radio ju njeh me 20 këngët origjinale më të mira në historinë e “Oscar”!
Top Albania Radio Special • 08:51 06/04/2022
Një tjetër speciale ekskluzive nga Top Albania Radio. Këtë here do të njihemi me disa nga këngët origjinale më historike në ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Oscars”, dedikuar kategorisë “Best Original Song”. Tani do të njihemi me 20 kolonat zanore, thënë ndryshe këngët origjinale më të mira në historinë e “Oscar”. Elios Shuli Saix Dj
Top Albania Radio, jo vetëm një radio por edhe një kinema në telefonat tuaj!
Top Albania Radio Special 16:22 01/03/2023
Beyoncé, një ‘ringjallje’ në mbretërinë e muzikës…
Top Albania Radio Special 13:08 17/08/2022
Top Albania Radio ju njeh me 20 këngët origjinale më të mira në historinë e “Oscar”!
Top Albania Radio Special 08:51 06/04/2022
Kushtuar muzikës së viteve ’90, pesë super artistët që do i vënë ‘flakën’ “Super Bowl”-it!
Top Albania Radio Special 11:40 08/02/2022
Një vështrim ndryshe i karrierës dhe jetës së artistit The Weeknd…
Top Albania Radio Special, Video Podcasts 12:50 29/01/2022