Arinda Gjoni zbulon planet dhe projektet e saj në muzikë dhe jo vetëm!
Lancio • 19:13 13/04/2022
Një intervistë shumë speicale kjo në "Lancio", teksa Arinda Gjoni zbulon planet e saj në muzikë dhe jo vetëm. Artistja flet për gjithçka, muzikën, këngën që do të publikojë pas 10 ditësh, dëshirën për të hapur një biznes, raportin e saj me palestrën e shumë të tjera. Arinda Gjoni Albana Ruçi Dj Wizii
Arinda Gjoni zbulon planet dhe projektet e saj në muzikë dhe jo vetëm!
Lancio 19:13 13/04/2022
Nga bashkëpunimi me Stresin e deri te artistët e preferuar shqiptarë, Bala zbulon gjithçka për TAR!
Lancio 19:51 08/04/2022
Lorè flet për karrierën e saj muzikore dhe zbulon se me kë artist do të donte një bashkëpunim!
Lancio 20:24 06/04/2022
I ftuar në TAR, Faton Qerimi flet për karrierën e tij muzikore dhe bashkëpunimin me Dj Trendy!
Lancio 21:08 01/03/2022
Dj TR3NDY flet për bashkëpunimet me artistë të njohur dhe zbulon për TAR projektet e ardhshme!
Lancio 19:06 01/03/2022
Kristi Karkanaqe rrëfen për TAR të pathënat e projektit më të ri “Pa mu”!
Lancio 21:58 12/02/2022
Enxhi Nasufi: “Është mesi i dimrit, del tjetra ‘influencer’ me këmbë përjashta…”
Lancio 17:45 03/02/2022