“Doli nga alkooli”, rubrika më e re në “Lancio” me Stivi Ushe!
Lancio • 19:46 08/09/2022
I ftuari i dytë për këtë sezon në “Lancio” ishte artisti Stivi Ushe, i cili na zbuloi më shumë për projektin e tij më të fundit “Çika” dhe jo vetëm. Ndërkohë, ai gjithashtu solli shumë histori gazmore në rubrikat më të reja të “Lancio”, pikërisht ‘top 3’ dhe ‘doli nga alkooli'. Stivi Ushe Albana Ruçi
“Doli nga alkooli”, rubrika më e re në “Lancio” me Stivi Ushe!
Lancio 19:46 08/09/2022
Lore zbulon projektin e saj të ri dhe jo vetëm!
Lancio 19:26 06/09/2022
Arinda Gjoni zbulon planet dhe projektet e saj në muzikë dhe jo vetëm!
Lancio 19:13 13/04/2022
Nga bashkëpunimi me Stresin e deri te artistët e preferuar shqiptarë, Bala zbulon gjithçka për TAR!
Lancio 19:51 08/04/2022
Lorè flet për karrierën e saj muzikore dhe zbulon se me kë artist do të donte një bashkëpunim!
Lancio 20:24 06/04/2022
I ftuar në TAR, Faton Qerimi flet për karrierën e tij muzikore dhe bashkëpunimin me Dj Trendy!
Lancio 21:08 01/03/2022
Dj TR3NDY flet për bashkëpunimet me artistë të njohur dhe zbulon për TAR projektet e ardhshme!
Lancio 19:06 01/03/2022