Qasja drejt nismave dhe ideve Europiane me të rinjtë shqiptarë! | YOUTH POWER
Youth Power - Podcast • 14:47 20/06/2022
Ka tashmë një rrjet të konsoliduar të aktivistëve të rinj shqiptarë të cilët janë pjesë e programeve të Bashkimit Evropian për Rininë. Synimi i tyre është që të bëhemi sa më influencues në rrjetet sociale, të angazhojmë të rinjtë me ngritje kapacitetesh. Ata marrim pjesë në trajnime, kurse, seminare workshope dhe evente në Europë dhe këtë eksperiencë pastaj e sjellin në Shqipëri. Ky projekt/aktivitet organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë. Stenaldo Mëhilli Ema Meçaj Kostian Jano Dj Ankloe
Qasja drejt nismave dhe ideve Europiane me të rinjtë shqiptarë! | YOUTH POWER
Youth Power - Podcast 14:47 20/06/2022
Të rinjtë dhe përfshirja në vendim marrje për çështje të rëndësishme të vendit | YOUTH POWER
Youth Power - Podcast 09:53 13/06/2022
YOUTH POWER-Top Albania Radio
Youth Power - Podcast 15:41 06/06/2022