Çfarë është dhe si t’i shpëtojmë ligjit të zilisë?! Këtë na e mësojnë Adi dhe Foni!
Ju Flet Trupi • 16:19 05/07/2021
Edhe këtë të shtunë, Adi dhe Foni na njohën me tema shumë interesante lidhur me gjuhën e trupit. Kësaj rradhe ata diskutuan mbi zilinë, sa janë të prirur njerëzit që ta krahasojnë veten me të tjerët! Adi Pojana Foni Ilia Dj Ankloe
Gjuha e trupit në vendin e punës! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:40 22/01/2023
Çfarë është flirtologjia?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:09 15/01/2023
Si e lexojnë japonezët shëndetin në fytyrën e njerëzve? | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:41 31/12/2022
Pse burrat nuk martohen?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:25 25/12/2022
Nëse nuk je i martuar atëherë mos u marto! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 14:04 18/12/2022
Shenjat paralajmëruese që tregojnë se burrat po ju tradhtojnë! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 10:51 11/12/2022
Si ta kuptoni se gruaja po ju tradhton! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:05 04/12/2022