Çfarë është flirti dhe në cilën moshë nis ai?!
Ju Flet Trupi • 16:05 02/10/2021
Në këtë episod të "Ju Flet Trupi", Adi dhe Foni diskutojnë mbi flirtin. A e dinit që flirti fillon në moshën 3-vjeçare? Ja çfarë na mësojnë ata... Adi Pojana Foni Ilia Dj Ankloe
Çfarë kërkojnë burrat nga një partnere?
Ju Flet Trupi 15:04 05/02/2023
Veshjet provokuese në vendin e punës!
Ju Flet Trupi 12:53 29/01/2023
Gjuha e trupit në vendin e punës! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:40 22/01/2023
Çfarë është flirtologjia?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:09 15/01/2023
Si e lexojnë japonezët shëndetin në fytyrën e njerëzve? | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:41 31/12/2022
Pse burrat nuk martohen?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:25 25/12/2022
Nëse nuk je i martuar atëherë mos u marto! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 14:04 18/12/2022