Disa pyetje që shumë pak ia dinë përgjigjen…
OTM X ALBANËN • 14:20 21/09/2022
Albana bën disa pyetje që me siguri do e keni të vështirë t'iu përgjigjeni. A jeni gati?! Albana Ruçi Saix Dj
Pse ish-i na ‘telendis’ pas ndarjes?!
OTM X ALBANËN 09:55 24/09/2022
Disa pyetje që shumë pak ia dinë përgjigjen…
OTM X ALBANËN 14:20 21/09/2022
Çfarë i bën për të qeshur njerëzit kohët e sotme?
OTM X ALBANËN 10:49 17/09/2022
Diferenca në moshë mes çifteve, qytetarët pro apo kundër?!
OTM X ALBANËN 10:09 15/09/2022
Roli i shkollës dhe edukimit, ku çalon në shoqërinë tonë?!
OTM X ALBANËN 09:10 07/09/2022
A i besojnë qytetarët titujt e lajmeve që qarkullojnë rëndomë?!
OTM X ALBANËN 08:35 06/09/2022
Studimi i ri/Njerëzit po bëhen gjithnjë e më budallenj! Por çfarë ka ndikuar?!
OTM X ALBANËN 09:16 03/08/2022