Art & Kulturë

“Dritë”, një botim që feston 20 vitet e para të Top Channel!

“Dritë”, një botim që feston 20 vitet e para të Top Channel me fotografi që tregojnë televizionin më të dashur të shqiptarëve si kurrë më parë dhe fjalë nga personalitete të Medias, Artit, Politikës, Kulturës etj.