Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!
Ju Flet Trupi • 16:15 11/09/2021
Kjo e premte shënoi dhe fillimin e sezonit të ri të "Ju Flet Trupi". Si episodi i parë i këtij sezoni, Adi dhe Foni na njohin me tipet e njerëzve me të cilët dashurohemi në jetën tonë dhe madje dhe martohemi. Cila kategori tipi jeni ju? Adi Pojana Foni Ilia
Keni dëgjuar për meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni zbulojnë disa informacione interesante
Ju Flet Trupi 16:29 18/09/2021
E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!
Ju Flet Trupi 16:15 11/09/2021
Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…
Ju Flet Trupi 17:54 31/07/2021
Po ju i pëlqeni thashethemet? Adi dhe Foni flasin për kënaqësinë që marrin njerëzit kur i bëjnë ato!
Ju Flet Trupi 14:55 24/07/2021
Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!
Ju Flet Trupi 18:33 17/07/2021
Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!
Ju Flet Trupi 16:16 12/07/2021
Çfarë është dhe si t’i shpëtojmë ligjit të zilisë?! Këtë na e mësojnë Adi dhe Foni!
Ju Flet Trupi 16:19 05/07/2021