Botë e Çuditshme

Gratë ekspozojnë burrat për trendin e çuditshëm të Perandorisë Romake: Pse djemtë mendojnë për këtë çdo ditë?!

Zonja, pyesni burrat në jetën tuaj se sa shpesh mendojnë për Perandorinë Romake – përgjigja mund t’ju habisë. Në një trend të ri të TikTok, gratë përshkruajnë zbulimin se partnerët dhe miqtë e tyre meshkuj mendojnë për Perandorinë Romake, një periudhë kohore që zgjati nga viti 27 p.e.s. deri në vitin 476 pas Krishtit, më shpesh nga sa mund ta imagjinonte dikush. Rev. Kelsey Lewis Vincent zbuloi fiksimin sekret që shumë meshkuj kanë me epokën historike, pasi u përballën me një video në Instagram në internet.

Ajo shkroi:

Pashë një IG Reel që thoshte diçka në linjën e “Gratë nuk e kanë idenë se sa shpesh mendojnë burrat në jetën e tyre për Perandorinë Romake”. Kështu që e pyeta burrin tim: “Sa shpesh mendoni për Perandorinë Romake?” Dhe pa humbur asnjë rrah, ai tha “Çdo ditë”. Pse?!”.

Tweet-i shpejt u bë viral, duke mbledhur më shumë se 7.5 milionë shikime dhe 25,900 pëlqime që nga mëngjesi i së enjtes. Është nxitur qindra gra të ndajnë përgjigjet që po marrin kur ia bëjnë pyetjen burrave në jetën e tyre.

@listenwithbritt

#stitch with @HapaGirl learning new things after 13 years. #romanempire #husband #trend

♬ original sound – Listenwithbritt🎧📚 | Booktok

Një përdorues postoi një TikTok me 1.2 milionë shikime duke pyetur të shoqin se sa shpesh mendon për atë epokë të turbullt, për të cilën ai u përgjigj: “Gjatë gjithë kohës. Sapo jua përmenda sot… Çdo djalë që keni takuar ndonjëherë është si, ‘Pyes veten nëse mund të mbijetoja në Legjionin Romak’, si, kjo është një gjë normale.” Një tjetër tregoi se ajo i bëri të shoqit të njëjtën pyetje përpara se ai të fillonte ta angazhonte atë në një bisedë 45-minutëshe për Perandorinë Romake. Ajo në mbishkrimin e videos, e cila ka marrë 5 milionë shikime, thotë:

Është vërtet magjepsëse!

Një tjetër grua në mënyrë të ngjashme shkoi në mediat sociale duke thënë se partneri i saj kishte rrëfyer se kishte një fiksim me Perandorinë Romake. Ai u përpoq të shpjegonte pse, duke thënë se ndikimi i Perandorisë në gjuhë, arkitekturë, ligj, letërsi dhe ushtri mund të shihet ende sot. Ai shpjegoi:

Sa herë që po shikoj një shfaqje, si “Succession”, po mendoj për Perandorinë Romake. Sa herë që shoh arkitekturë të bukur, mendoj për Perandorinë Romake. Kur mendoj për kontrollin dhe burrat, po mendoj për Perandorinë Romake.