Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Ja çfarë mendojnë vërtetë shqiptarët për këngët patriotike…
OTM X ALBANËN • 12:43 02/12/2020
Me rastin e festave të Pavarësisë së Shqipërisë dhe mendimit të Robert Aliaj në një nga emisionet e TAR, se këngët patriotikë bëhen për komercionalizëm, ne duam të dinim mendimet e publikut. Këtë herë, Albana pyeti qytetarët se cfarë mendojnë vërtetë për këngët patriotike dhe në këtë video mund të dëgjoni mendimet e tyre.
Sa të lumtur janë të rinjtë shqiptarë dhe çfarë i bën të lumtur? Ja si përgjigjen ata!
OTM X ALBANËN 16:13 16/09/2021
Vaksinimi! Qytetarët flasin, pro apo kundër?
OTM X ALBANËN 19:13 14/09/2021
Sa e dhënë është rinia e sotme pas operave?!
OTM X ALBANËN 19:04 14/09/2021
A do e shtynin ditëlindjen shqiptarët?
OTM X ALBANËN 17:46 18/05/2021
Cila këngë e konkurrentëve të “Për’puthen” u pëlqen më shumë shqiptarëve?!
OTM X ALBANËN 16:51 18/05/2021
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN 16:38 10/05/2021
A janë larguar shqiptarët nga poezia?!
OTM X ALBANËN 21:17 19/03/2021