Love & Sex

Këto janë 3 kërcimet më romantike në të gjithë botën!

Po kërkoni kërcimet më romantike në të gjithë globin? Katet e vallëzimit kanë qenë gjithmonë të lidhura me romancën e lulëzuar dhe midis çifteve të kërcimit. Dashuria e përbashkët për kërcimin gjithmonë krijon një emocion mes dysheve, pasi ofron një lloj rruge të sigurt për ta çuar romancën e tyre në një nivel tjetër. Ndonjëherë është vetëm një hap bazë kërcimi mes dy njerëzve që ndez një marrëdhënie të jetës. Këtu janë 3 kërcimet më romantike në botë, të cilat shërbejnë si shprehje e dashurisë së vërtetë.

1. Rumba

Rumba është një stil vallëzimi latin i kryer në muzikë të butë rrjedhëse. Është një nga stilet më të preferuara të vallëzimit të dasmave, veçanërisht nga ata entuziastë të kërcimit që duan të zëvendësojnë lëvizjet standarde “lëkundje krah për krah” me një përvojë të shkëlqyeshme dhe romantike për kërcimin e tyre të dasmës. Ajo përmban lëvizje shumë elegante dhe të sofistikuara. Mënyra e ngadaltë dhe e relaksuar e këngës shton elementin romantik në lëvizjet e kërcimit. Hapat e lehtë për të mësuar Rumba e bëjnë atë versionin më të mirë të kërcimit latin për fillestarët.

2. Vals

Duke u mbajtur pas shpirtit tuaj binjak ndërsa një violinë melodioze luan në sfond, një mbrëmje valsi mund të jetë një nga përvojat më romantike për një çift. Dhe për këtë arsye është edhe një nga kërcimet më të njohura në dasma. Stili madhështor dhe elegant i kërcimit pasqyron lidhjen e fortë mes çiftit. Ai gjithashtu bën një shfaqje të mrekullueshme për spektatorët, pasi kërcimtarët shfaqin lëvizje rrjedhëse shumë të qetë dhe ritmike. Kthesat e vazhdueshme dhe veprimet paksa ngritëse dhe zbritëse të kërcimit e bëjnë çiftin të duket sikur janë pothuajse duke notuar mbi dallgë ose duke rrëshqitur rreth pistës së kërcimit. Nëse jeni një nga ata që e duan romancën në përralla, atëherë patjetër që Valsi duhet të jetë zgjedhja juaj për atë përvojë klasike romantike.

3. Tango/Tango Argjentinase

Kërcimi është një art i shprehjes përmes momenteve të artikuluara, dhe Tango është një formë kërcimi që është vërtet një sinonim i dashurisë dhe romancës. Intensiteti dhe koordinimi i kërcimtarëve i bën ata të duken si një zgjatim i qetë i njëri-tjetrit. Lëvizjet e ngadalta dhe të mprehta nga kërcimtarët i japin një shkëndijë sensuale kërcimit. Ndër stilet e ndryshme të tangos, tango argjentinase është më romantike, e cila kërcehet në afërsi të partnerit, duke krijuar kështu një shfaqje pasionante.