Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Njihuni me vlerën marramendëse të pasurisë së Michael B. Jordan dhe qëllimin kryesor që ai i ka vendosur vetes!

Michael B. Jordan është një aktor amerikan i njohur për rolet e tij në “Fruitvale Station”, “Creed” dhe “Black Panther”, ndër të tjera. Ai ka arritur sukses në industrinë e madhe kinematografike, duke fituar çmime të shumta për punën e tij dhe rolet si aktor. Përveç roleve të tij në film dhe televizion, Jordan është shfaqur edhe në videoklipe dhe si personazhe në videolojëra. Ai e ka diversifikuar karrierën e tij duke u përpjekur të krijojë dhe madje duke u bërë bashkëpronar i klubit anglez të futbollit AFC Bournemouth.

Që nga viti 2023, Michael B. Jordan ka një vlerë neto të vlerësuar prej 25 milionë dollarë. Ai ka fituar rreth 3-4 milionë dollarë për rolin e tij në filmin e dytë të “Creed” dhe 2 milionë dollarë të raportuara për portretizimin e Erik Killmonger në “Black Panther”, i cili vazhdoi të fitojë rreth 1.35 miliardë dollarë në mbarë botën. Qëllimi kryesor i Jordan është të krijojë pasuri ndër breza për familjen e tij.

Së fundmi, Michael B. Jordan bëri bujë duke iu bashkuar listës së të famshmëve që përdorin platformën OnlyFans. Ai deklaroi se fitimet e nxjerra nga videot e tij do të shkojnë për mbështetjen e bizneseve dhe shkollave të prekura nga kriza COVID-19, konkretisht në një shkollë berberi.

Thuhet se ai mund të fitonte të paktën 250,000 dollarë në vit me klikimet në OnlyFans. Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se përmbajtja eksplicite aktualisht nuk po konsiderohet për llogarinë e tij OnlyFans.

Përveç karrierës së tij në kinematografi, Jordan ka marrë guximin të prodhojë dhe ka qenë zëdhënës i markave të profilit të lartë si Coach dhe Nike. Kohët e fundit ai filloi të drejtonte dhe thuhet se fitoi rreth 5 milionë dollarë për regjinë dhe rolin në “Creed III”.

Sa i përket pasurive të paluajtshme, Jordan ka në pronësi disa prona, duke përfshirë një shtëpi prej 4,627 metrash katrorë në Sherman Oaks, Kaliforni dhe një shtëpi prej 4,530 metrash katrorë në Hollywood Hills. Në vitin 2022, ai bleu një rezidencë 12,300 metra katrorë në Encino, Kaliforni, të cilën e nxorri për shitje vetëm gjashtë muaj më vonë.