Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Pasaporta shqiptare është nga më të lodhurat…
Sot Nuk Është e Hënë • 19:11 12/10/2021
Disa e lakmojnë pasaportën shqiptare, e disa të tjerë mendojnë se ajo është nga më të lodhurat... Koloreto Cukali Dj Wizii
“Squid Game”, seriali që ka ‘çmendur’ gjithë njerëzit…
Sot Nuk Është e Hënë 19:14 26/10/2021
“Shqiptarët e nisin Halloween-in tre ditë para, sipas nevojës komerciale!”
Sot Nuk Është e Hënë 19:02 26/10/2021
“Këtu ka vetëm të çmendur që dalin te Çani, prostituta politike te Fevziu dhe prostituta showbiz-i!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:52 26/10/2021
“Jetojmë në një vend që po të thuash vuaj nga ankthi është turp!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:36 26/10/2021
Lulzim Basha: “Po të dua e mbush sallën më lehtë se Berisha, por nuk dua…”
Sot Nuk Është e Hënë 17:37 26/10/2021
Zbuloni 3 paragjykimet për burrat në lidhje me seksin!
Sot Nuk Është e Hënë 17:29 26/10/2021
Libri me kujtime i Viktor Gjikës që të gjithë duhet ta lexoni!
Sot Nuk Është e Hënë 17:28 26/10/2021