Celebrities Gossip Pardon My French Showbiz

Pasi e cilësoi vajzën më të bukur të showbiz-it, Lei Kraja zbuloi ‘sekretin’ e Petri Bozo!

Të ftuar sot në “Pardon My French”, producenti Petri Bozo dhe Miss Earth Drita Ziri zbulojnë më shumë për kompeticionet e Miss në Shqipëri, e jo vetëm. Ndërkohë, kujtojmë, se  i pyetur në emisionin “Më lër të flas” lidhur me vajzën më të bukur të showbiz-it, Petri Bozo u përgjigj si më poshtë, duke dhënë emrin e një prezantuese shumë të dashur dhe madje pjesë e Top Albania Radios.

Të tëra të bukura janë. Mund të jetë Lei Kraja.

Pasi e cilësoi vajzën më të bukur të showbiz-it, sot në “Pardon My French”, Lei Kraja zbuloi ‘sekretin’ e tij.

Lei – Ju nuk e dini kush ia ka hapur profilin në Instagram.

Petri – Bënim kalendarin e Miss Shqipërisë… Aty në majë të malit në Theth kujtohet Lei dhe më pyet, a ke Instagram. E hapi.

Lei – Edhe i bëra vetes follow normal.

Jonida – Ti ishe perosni i parë që bëri Petri Bozo bëri follow në Instagram.

Ndër të tjera,producenti Petri Bozo zbuloi gjithçka gjatë intervistës së sotme. Nga përmasat ideale për një miss, deri te skandalet e showbiz-it, ai tregoi më tepër për miss-et shqiptare.