Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Për çfarë do të hiqnin dorë qytetarët, nga puna e tyre pa e menduar dy herë?! – Pjesa 2
OTM X ALBANËN • 16:41 26/10/2020
A do e shtynin ditëlindjen shqiptarët?
OTM X ALBANËN 17:46 18/05/2021
Cila këngë e konkurrentëve të “Për’puthen” u pëlqen më shumë shqiptarëve?!
OTM X ALBANËN 16:51 18/05/2021
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN 16:38 10/05/2021
A janë larguar shqiptarët nga poezia?!
OTM X ALBANËN 21:17 19/03/2021
Si t’i shpjegojmë fëmijëve se si bëhen fëmijët?!
OTM X ALBANËN 17:25 16/03/2021
A dashurojnë shqiptarët pas të 40-ave?
OTM X ALBANËN 10:32 16/03/2021
Pse po zvogëlohen familjet shqiptare?!
OTM X ALBANËN 12:24 20/02/2021
Ja çfarë dinë të rinjtë rreth bulimisë dhe anoreksisë!
OTM X ALBANËN 19:00 12/02/2021
Si flirtojnë të rinjtë shqiptar?
OTM X ALBANËN 16:28 04/02/2021
Ja çfarë do bëjnë shqiptarët, kur të ketë mbaruar pandemia…
OTM X ALBANËN 22:33 12/01/2021
Sa e ndjekin në të vërtetë shqiptarët “Për’Puthen”?
OTM X ALBANËN 17:03 15/12/2020
Ja çfarë mendojnë qytetarët për “dhunën policore”
OTM X ALBANËN 20:43 11/12/2020
Çfarë bëjnë shqiptarët kur jua hanë hakun?!
OTM X ALBANËN 19:27 07/12/2020
Ja çfarë mendojnë vërtetë shqiptarët për këngët patriotike…
OTM X ALBANËN 12:43 02/12/2020
Sa paragjykues janë shqiptarët?!
OTM X ALBANËN 10:45 27/11/2020