Timeless Playlist, Week of January 30th

SYML është një artist mjaft i njohur dhe vjen këtë javë si pjesë e “Timeless Playlist” me dy projektet e tij më të fundit. Ato janë “Chariot” dhe “Believer”, pjesë gjithashtu e albumit të tij të ardhshëm “The Day My Father Died”, që do të publikohet më 3 shkurt 2023. Emri artistik që ai ka zgjedhur do përkthehet si “i thjeshtë” në një dialekt të Uellsit. Arsyeja pse ai e ka zgjedhur atë është që gjithmoë të jetojë një jetë të thjeshtë. Kjo thjeshtësi vjen e dukshme edhe në krijmtarinë e tij muzikore.

Post Malone në vitin 2022 ka publikuar albumin e tij të fundit “Twelve Carat Toothache”, ku një ndër këngët e tij në bashkëpunim me Roddy Ricch, “Cooped Up”, u cilësia si një ndër më të sukseshmet. Një i ri i talentuar, Sickick, vendosi që të kryejë një miksim këngësh, duke marrë këngën e Post dhe “Return Of The Mack” të këngëtarit Mark Morrison. Malone e ka publikuar atë duke i dhënë kreditet e merituara talentit Sickick.

Daniel Ceasar nuk zhgënjen kurrë. Ai së fundmi ka publikuar projektin e tij më të ri “Do You Like Me?”. Artisti i qëndron besnik stilit të tij muzikor dhe sërish ka sjellë këtë këngë brenda rrymës së tij të veçantë. Pritet të marrë vlerësimin që meriton, duke qenë se projektet e tij gjithmonë priten mirë nga dëgjuesit. Daniel ka arritur të pozicionohet në lista ndërkombëtare me këtë projekt.

1
Stephen Sanchez
Evangeline
2
Tom Odell, Aurora
Butterflies
3
Gorillaz, Adeleye Omotayo
Silent Running
4
Daniel Ceasar
Do You Like Me?
5
Kimbra, Ryan Lott
foolish thinking
6
Rhye
A quiet Voice
7
Silly Boy Blue
I don’t Look Good When I Cry
8
Ruel
Must Be Nice
9
Post Malone, Mark Morrison, Sickick
Cooped Up / Return Of The Mack
10
Ellie Goulding, Big Sean
Easy Lover
11
Calvin Harris, Charlie Puth, Shenseea
Obsessed
12
SYML
Believer
13
Tom Grennan
You Are Not Alone
14
Peach Tree Rascals
I Need That
15
JESSIA
Nobody Hates You
16
Lizzo
2 Be Loved (Am I Ready)
17
Sergio Diaz De Rojas, Lo-Fang
Holding Her Is Where I Learned Forgiveness
18
Oh The Lacerny
Amazing
19
Lola Young
Annabel’s House
20
SYML
Chariot
21
always centered at night, Moby, Gaidaa
Transit
22
Try, Sam I, Shmuck the Loyal, Mikky Ekko
Fire Sign
23
Sugababes
Drum