Timeless Playlist, Week of May 30th

Mirëpresim sërish James Morrison në këtë playlist! E, le të themi që të gjithë biem dakord që këngët më të bukura të dashurisë vijnë nga ai. Dhe e tillë është dhe “You Give Me Something”, prandaj mos humbisni kohë dhe dedikojani dikujt.

Kur e keni kuptuar që tashmë nuk jeni më fëmijë? Cat Burns vë pikërisht këtë çështje në vëmendjen tonë tek “We’re not kids anymore”. Nga ana tjetër kemi dhe artistin më të mirë ndoshta të kohës. E kemi fjalën pikërisht për Sam Smith.

Këtë herë përzgjedhur “Love Me More”, një rikujtim për ta dashur veten tuaj më shumë e për ta vënë në vend të parë. E ku ka mesazh më të bukur se ky për të nisur një jav1% të re, apo jo?

1
Cat Burns
We’re not kids anymore
2
Angel Olsen
Through The Fires
3
Sam Smith
Love Me More
4
Benny Signs, Nataly Dawn
Santa Barbara
5
Jacquees
Say Yea
6
M Huncho, BNXN fka Buju
Pray 2 The East
7
Rachel Chinouriri
Better Off Without
8
FKJ feat. Toro y Moi
A Moment Of Mystery
9
James Vincent McMorrow
Hurricane
10
Roosevelt feat. Nile Rodgers
Passion
11
Em Beihold
Too Precious
12
Mimi Webb
Goodbye
13
UMI
Wish that I could
14
Kali Uchis
Desafinado
15
Gavin James
Kingdom
16
Liam Gallagher
Diamond in the Dark
17
Oliver Sim
Hideous
18
Alexander 23
The Hardest Part
19
Miles Teller
Great Balls of Fire
20
Lord Huron
Your Other Life
21
James Morrison
You Give me Something