Timeless Playlist, Week of November 28th

“Don’t Cry” i Guns N’ Roses është publikuar në vitin 1991 dhe mbetet një hit i padiskutueshëm për të gjithë adhuruesit e rock-ut dhe të bandës legjendare.

Për të qëndruar te rock-u më tej është kënga “Always” e Bon Jovi, e publikuar në vitin 1994.

Kënga “Crazy” e Aerosmith është një nga projektet muzikore më të dashura. E publikuar në vitin 1993, ky projekt muzikor është hit dhe i ka rezistuar viteve.

E mbyllim tani me ‘qershinë mbi tortë’. Hiti “Ordinary World” i Duran Duran e publikuar poashtu në vitin 1993.

1
Post Malone, Mark Morrison, Sickick
Cooped Up / Return Of The Mack
2
The All Seeing I
Beat Goes On
3
Ali Gatie
Scared of Love
4
Duncan Laurence
I Want It All
5
Jimi Hendrix & ZAYN
Angel
6
Lola Young
Stream Of Consciousness
7
Tamera
Insensitive
8
The Cranberries
Zombie
9
Green Day
Basket Case
10
Rage Against The Machine
Killing In The Name
11
No Doubt
Don't Speak
12
4 Non Blondes
What's Up
13
Extreme
More Than Words
14
Depeche Mode, Daniel Miller, Phil Legg
Enjoy The Silence
15
The Cranberries
Linger
16
Spin Doctors
Two Princes
17
Guns N' Roses
Don't Cry
18
Depeche Mode
Personal Jesus
19
Fools Garden
Lemon Tree
20
Bon Jovi
Always
21
The Cardigans
Lovefool
22
Aerosmith
Crazy
23
Marilyn Manson
Sweet Dreams (Are Made Of This)
24
Sting
Shape of My Heart
25
Duran Duran
Ordinary World