“Po jetojmë në një kohë ku e kemi fashizmin te dera…”
Sot Nuk Është e Hënë • 17:49 26/05/2022
"Sot Nuk Është e Hënë" erdhi edhe këtë të hënë me një tjetër episod shumë interesant. Në pjesën e dytë u diskutua lidhur me disa 'mënyra' për të parë ndeshjen pa biletë dhe ashtu si vetëm në emisionin e Kolos mund të ndodhë me një larmishmëri temash u diskutua mbi fashizmin. Koloreto Cukali Dj Wizii
Jetojmë në një periudhë ‘trishtimi demokratik’!
Sot Nuk Është e Hënë 20:56 27/07/2022
Jeta, puna, flirtimet dhe marrëdhëniet seksuale në Francën e viteve 1700…
Sot Nuk Është e Hënë 20:56 27/07/2022
Gjithçka rreth panpsikizmit…
Sot Nuk Është e Hënë 21:21 26/07/2022
“Në kërkim të kuptimit”, ku dhe si mund ta gjejmë qëllimin tonë në jetë…
Sot Nuk Është e Hënë 21:20 26/07/2022
Situata në plazhet e Shqipërisë nuk është aspak e mirë!
Sot Nuk Është e Hënë 21:19 26/07/2022
Kryeministri Rama – Kim Kardashian shqiptar!
Sot Nuk Është e Hënë 21:18 26/07/2022
Gjithçka që duhet të dini për festivalin e xhazit!
Sot Nuk Është e Hënë 21:17 26/07/2022