Celebrities Top 100 Songs of the Year

Prej kohësh kanë nisur bashkëjetesën, Luiz Ejlli ka disa fjalë për Kiara Titon, nënën e ardhshme të vajzës së tij!

Programi traditë i ditës së fundit të vitit rikthehet edhe këtë herë dhe ndoshta ky është një nga momentet më të shumëpritura për të gjithë ju. E si mund të mbyllet ndryshe ky vit, përveç se nën tingujt e muzikës më të mirë të 2023. Surprizat nga artistët nuk mungojnë as në 2023, si në skenën kombëtare ashtu edhe në atë ndërkombëtare ndaj maratona e 100 këngëve më të mira të vitit do të jetë shpërthyese.

Le të kalojmë së bashku rreth 8 orë maratonë, në shoqërinë e atyre që ju kanë bërë shoqëri gjithë vitin. Shoqëroni orët e fundit të një viti ‘të vjetër’ i cili i lë vendin një tjetri të cilin le të shpresojmë të jetë edhe më i mirë se ky që po lëmë pas. Në një lidhje telefonike ishte Luiz Ejlli, fituesi i edicionit të dytë të “BBV”. Zbuloni më shumë nga intervista e tij duke klikuar në këtë link. 

Ndërkaq, çfarë shquan Luizi tek Kiara tani që kanë nisur edhe bashkëjetesën?

Kryesorja që ajo ka besim tek unë dhe kjo është gjëja më e rëndësishme. Është e vështirë sot t’i besosh dikujt dhe Kiarës i besoj edhe jetën time. Jam njeriu më me fat që e kam në krah.

Si i kanë të ndara punët e shtëpisë dyshja më e komentuar e momentit?

Punët e shtëpisë i bën Kiara, ajo gatuan, hekuros.(qesh)