Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Sa e ndjekin në të vërtetë shqiptarët “Për’Puthen”?
OTM X ALBANËN • 17:03 15/12/2020
Duke qenë se "Për'Puthen" po komentohet si reality shoë më i ndjekur i momentit, Albana jonë ka pyetur qytetarët e Tiranës sa e ndjekin atë, marrë shkas edhe nga sondazhi i Top Channel në të cilin kishin votuar mbi 300.000 mijë shqiptarë. Dëgjoni intervistat për të kuptuar sa e ndjekin vërtetë shqiptarët këtë spektakël. Albana Ruçi
Sa të lumtur janë të rinjtë shqiptarë dhe çfarë i bën të lumtur? Ja si përgjigjen ata!
OTM X ALBANËN 16:13 16/09/2021
Vaksinimi! Qytetarët flasin, pro apo kundër?
OTM X ALBANËN 19:13 14/09/2021
Sa e dhënë është rinia e sotme pas operave?!
OTM X ALBANËN 19:04 14/09/2021
A do e shtynin ditëlindjen shqiptarët?
OTM X ALBANËN 17:46 18/05/2021
Cila këngë e konkurrentëve të “Për’puthen” u pëlqen më shumë shqiptarëve?!
OTM X ALBANËN 16:51 18/05/2021
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN 16:38 10/05/2021
A janë larguar shqiptarët nga poezia?!
OTM X ALBANËN 21:17 19/03/2021