Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Si komunikojmë verbalisht nëpërmjet vetullave?
Ju Flet Trupi • 12:29 26/12/2020
Javën e kaluar në episodin e parë të "Ju Flet Trupi" Adi dhe Foni zbuluan si komunikojmë ne nëpërmjet syve tani. Këtë herë zhvendosemi pak më lart në atë që djemtë pëlqejnë ta quajnë 'çatia e syve', pra vetullat. A e dinit se nëpërmjet vetullave tona ne përcjellim mesazhe apo ndjenja të ndryshme? Ndiqni emisionin për më shumë. Adi Pojana Foni Ilia
E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!
Ju Flet Trupi 16:15 11/09/2021
Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…
Ju Flet Trupi 17:54 31/07/2021
Po ju i pëlqeni thashethemet? Adi dhe Foni flasin për kënaqësinë që marrin njerëzit kur i bëjnë ato!
Ju Flet Trupi 14:55 24/07/2021
Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!
Ju Flet Trupi 18:33 17/07/2021
Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!
Ju Flet Trupi 16:16 12/07/2021
Çfarë është dhe si t’i shpëtojmë ligjit të zilisë?! Këtë na e mësojnë Adi dhe Foni!
Ju Flet Trupi 16:19 05/07/2021
Çfarë duan gratë? Përgjigjen për këtë pyetje jua tregojnë Adi dhe Foni!
Ju Flet Trupi 17:09 26/06/2021