Studimi thotë se vajzat më të kënaqura në shtrat janë vajzat ‘materialiste’!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:25 27/09/2022
E hëna juaj nuk mund të jetë e plotë pa 'SNËH'. Një video për të mos u humbur me një studim shumë interesant shoqëruar me komentet pikante të Koloreto Cukali dhe Blerina Shehu. Koloreto Cukali Blerina Shehu Dj Ankloe
Një festë kombëtare që ‘mban erë’!
Sot Nuk Është e Hënë 14:35 29/11/2022
10 shenja që tregojnë se je patriot!
Sot Nuk Është e Hënë 14:34 29/11/2022
Albin Kurti e godasin me qershi…
Sot Nuk Është e Hënë 14:31 29/11/2022
“Gjatë 110 viteve shkatërrojnë Shqipërinë dhe një herë në vit bëhen patriotë…”
Sot Nuk Është e Hënë 14:30 29/11/2022
Në 365 ditë të vitit që e shkatërrojmë Shqipërinë e duam vetëm dy ditë në Nëntor!
Sot Nuk Është e Hënë 20:54 28/11/2022
Pse Botërori i vitit 2022 nuk po ndiqet si dikur?!
Sot Nuk Është e Hënë 14:32 23/11/2022
“Misteri i Mjellmës”, një përshkrim sa real aq edhe virtual i mungesës së drejtësisë!
Sot Nuk Është e Hënë 11:26 23/11/2022