Botë e Çuditshme

Tarifa që duhet të paguani vetëm se pse hapët derën e frigoriferit në dhomën tuaj të hotelit…

Si ky rast zor se mund të keni dëgjuar… Njerëzit kanë mbetur të shokuar pasi një klient i një hoteli ndau faturën që u desh të paguante vetëm për hapjen e mini-frigoriferit në dhomën e tij.

Ndonjëherë në disa hotele ju mund të merrni ujë falas në dhomën tuaj të hotelit. Megjithatë, shumicën e kohës ushqimet, pijet joaloolike dhe ato alkoolike në frigorifer kushtojnë shumë më tepër se sa në dyqan.

Por një klient i një hoteli mbeti i zhgënjyer pasi zbuloi se do të duhej të paguante vetëm për hapjen e derës së mini-frigoriferit të dhomës së tij, edhe nëse nuk nxorri asnjë produkt për ta konsumuar. Duke postuar në rrjetet e tij sociale, ai ndau një foto të njoftimit të ngjitur në derën e mini-frigoriferit, ku shkruante:

Frigoriferi është me një sensor. Përdorimi i frigoriferit për ruajtje personale ka automatikisht një tarifë prej 50 dollarësh.