Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Valer Pinderi: Shqipëria do të ketë Facebook-un e vet personal!
Dilema Sociale • 16:47 04/03/2021
Nëse ke një biznes dhe nuk je aktiv në rrjetet sociale, atëherë je duke humbur shumë klientë potencialë për biznesin tuaj! Kjo është motoja e Valer Pinderit, themeluesi i NetTrade Albania dhe Bukinist. Sipërmarrësi digjital ishte i ftuar në programin “Dilema Sociale” për të diskutuar mbi dilemën e tregut online në Top Albania Radio. I pyetur se pse vdesin iniciativat e reja në Shqipëri, Valeri shpreh këndvështrimin e tij; Në këndvështrimin tim unë mendoj që ne mund të kemi një Facebook të ardhshëm në Shqipëri, i ka të gjitha potencialet. Pra në botën globale që ne ekzistojmë nuk ka asnjë pengesë që ne të zhvillojmë diçka të jashtëzakonshme nga shqipëria, por me çfarë kam parë ka dy elementë që i shikoj Start-upet ose bizneset e reja që kanë një mungesë jetëgjatësie. E para është që e nisin pa një planifikim jo shumë të qartë dhe planifikimi nuk do të thotë që të bësh diçka shumë komplekse, por do të thotë të kesh ca pika që ti do të shkosh dhe të gjesh rrugën… E dyta është pjesa e pritshmërisë dhe insistimit. Pra unë përditë përballem me dilema që 90% mund të më anojnë tek heqja dorë dhe lënia e gjithçkaje dhe nisja e diçkaje më të thjeshtë për të fituar më afatshkurtër, por unë shikoj vizionin afatgjatë dhe nuk mposhtem nga një pengesë e vogël. Gjithashtu, Valeri ka theksuar gjithmonë se karrierën dhe suksesin e tij e ka nisur me vetëm, 200 mijë lekë të reja, të huazuara nga babai i tij. Kështu që sipas tij të rinjtë shqiptarë në këtë botë digjitale kanë shumë mundësira për të fituar shumë para. Mjafton kreativiteti, këmbëngulja, vetëbesimi dhe sakrifica!
Edi Manushi rrëfen si ishte të punoje me Edi Ramën!
Dilema Sociale, Lajmet e fundit 16:11 24/05/2021
Ipeshkvi Dom Gjergj Meta: “Koncepti im për bamirësinë është ndryshe nga ai i Elvis Naçit”
Dilema Sociale 15:31 21/05/2021
Flutura Açka zbulon arsyen e fshirjes së saj nga fotoja me Kadaren!
Dilema Sociale 15:15 17/05/2021
Marsela Çibukaj zbulon arsyen pse u eliminua nga “The Voice of Italy”…
Dilema Sociale 14:07 15/05/2021
Zana Guxholli: “Ishte e qëllimshme nga ana e qeverisë ky sistem taksimi!”
Dilema Sociale 17:49 10/05/2021
“Ja pse do të penalizohen njerëzit nga taksimi i dypunësimit”, flet gazetarja Ornela Liperi
Dilema Sociale 15:25 10/05/2021
Enio Civici: “Nuk është momenti për ta aplikuar sistemin e taksimit të dypunësimit në Shqipëri”
Dilema Sociale 15:24 10/05/2021