Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 2
Surprise • 22:30 31/12/2021
Jemi vërtet radio më e dashur dhe më e dëgjuar e shqiptarëve por nuk do të thotë që jemi perfekt. Fundja të jesh perfekt është pak e mërzitshme. Ndaj siç është bërë zakon ditën e fundit të vitit nuk e censurojmë veten, fusim on-air ato që na kanë shpëtuar dhe ato që ua kemi kursyer për një vit të tërë për t’i shijuar ndërkohë që bëni përgatitjet e fundit për festën e madhe. Dj Vini Adi Pojana Anxhela Baxhia Fjoralba Ponari
Njihuni me ‘gafaxhinjtë’ më të mëdhenj të Top Albania Radio!
Surprise 19:07 31/12/2022
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 5
Surprise 22:33 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 4
Surprise 22:32 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 3
Surprise 22:31 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 2
Surprise 22:30 31/12/2021
Vjen si kurrë më parë emisioni i fundvitit “Surprise”-Part 1
Surprise 19:01 31/12/2021
Gafat dhe batutat e folësve të radios në një program special si asnjë tjetër
Surprise, Video Podcasts 16:34 05/01/2021