Produktet e para të kompanive më të mëdha në botë

Udhëtimi më i madh nis me një hap të vetëm. Sot janë kompani të mëdha, korporata shumëkombëshe, ndaj mund të jetë e vështirë të besohet që dikur kanë qenë dyqane e biznese të vogla. Shumica e këtyre kompanive kanë vërtet një fillim modest, dhe pronarët e tyre janë bërë vetë miliarderë, pa trashëguar gjë nga familjet. Këto janë produktet e para të disa prej kompanive më të mëdha që njeh bota sot.