Celebrities Film & Tv Showbiz

Aktorët të cilët dështuan të siguronin vend në nominimet e çmimeve Emmy 2023 janë…

Me nominimet e shfaqjeve të çmimeve vjen debati, veçanërisht midis njerëzve që ndihen të pasionuar pas shfaqjeve të tyre të preferuara televizive. Këtë vit, çmimet Emmy anashkaluan disa yje të mëdhenj të filmit që sollën talentet e tyre në ekranin e vogël. As Harrison Ford dhe as Helen Mirren nuk shënuan nominime për punën e tyre si patriark dhe matriark, përkatësisht, në prequel “Yellowstone” “1923”.

Në rastin e Fordit, ai u mbyll gjithashtu për performancën e tij në komedinë “Shrinking”, megjithëse aktorët e tij Jason Segel dhe Jessica Williams u nominuan. Vetë seria Apple+ gjithashtu nuk u nominua. Elizabeth Olsen ishte e dashur si superhero në “Wandavision”, por radha e saj si vrasëse në serialin e kufizuar “Love & Death” nuk shënoi, pavarësisht vlerësimeve të larta për performancën e saj nga shikuesit.

 

Aktori legjendar komik Steve Martin nuk u njoh për punën e tij në “Only Murders in the Building”, as aktorja e tij, këngëtarja/aktorja/producentja Selena Gomez. Dyshja megjithatë mund të brohorasin për kolegun e tyre Martin Short, i cili u nominua për aktorin kryesor në një serial komedi. Domhnall Gleeson u kthye në një performancë shumë të diskutuar si një vrasës serial në “Pacienti”, por kjo nuk ishte e mjaftueshme për t’i fituar atij një nominim. Ylli i “House of the Dragon” Emma D’Arcy u bë e fortë si Rhaenyra Targaryen, por jo mjaftueshëm e fortë për votuesit e Akademisë së Televizionit që e anashkaluan atë.

Po kështu, Sarah Goldberg bëri një punë të ftohtë në komedinë e errët “Barry”, por ajo nuk u njoh nga votuesit e Emmy. Seriali kriminal “Snowfall” pati disa shikues të përkushtuar, por sezoni i fundit i tij nuk rezultoi në nominime as për aktorët, as për serialin. Ceremonia e 75-të e çmimeve Emmy do të transmetohet më 18 shtator.