Gëzim Sinemati: “Vlera e futbollit tonë është shumë e lirë…”
PASÓ • 17:29 24/09/2022
E premtja sportive në TAR padyshim që nuk mund të mungonte me plot analiza rreth futbollit dhe jo vetëm nga ekspertë të fushës. Redi Jupi Ed Manushi Glenti Nallbani Gëzim Sinemati Lorenc Jemini Dj Ankloe
Gëzim Sinemati: “Vlera e futbollit tonë është shumë e lirë…”
PASÓ 17:29 24/09/2022
Beniada Nishani këndon italisht në Top Albania Radio!
PASÓ 17:25 24/09/2022
Rezultatet që i duhen Kombëtares këto dy ndeshje për të siguruar vendin e parë!
PASÓ 16:53 24/09/2022
Redi Jupi: “Drejtuesit po sillen si pronarë të ekipit!”
PASÓ 16:52 24/09/2022
Legjenda Roger Federer i jep fund karrierës së tij pas shumë sukseseve!
PASÓ 16:27 17/09/2022
Champions League, Bayern bën ligjin në ‘grupin e ferrit’ ndërsa Juventus fundoset në Torino!
PASÓ 16:26 17/09/2022
Presidentë, trainerë, arbitra që janë dënuar përjetësisht për korrupsione janë falur!
PASÓ 16:25 17/09/2022