Rama i sëmurë me flamë apo po imiton strategjinë e Luizit të ‘BBV’?
Sot Nuk Është e Hënë • 17:07 31/01/2023
Dita e hënë nuk mund të quhet e plotë kurrësesi pa emisionin e Top Albania Radio-s “Sot Nuk Është e Hënë” me komentet më interesante dhe tema të trajtuara nga Koloreto Cukali dhe Blerina Shehu. Koloreto Cukali Blerina Shehu Dj Ankloe
Rama i sëmurë me flamë apo po imiton strategjinë e Luizit të ‘BBV’?
Sot Nuk Është e Hënë 17:07 31/01/2023
“Iu vendoset titulli Maestro atyre që nuk janë Maestro…”
Sot Nuk Është e Hënë 17:06 31/01/2023
Në “SNËH” zbulojmë se Kryeministri imiton Luizin e “BBV2” në këtë lloj forme…
Sot Nuk Është e Hënë 21:30 30/01/2023
Nga Andrew Tate te Edi Rama, gjithçka që u diskutua këtë të hënë në “SNËH”!
Sot Nuk Është e Hënë 19:03 24/01/2023
Në Davos, kostoja e eskortave është 700 euro ora!
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 24/01/2023
“Në jug të kufirit, në perëndim të diellit” nga Haruki Murakami!
Sot Nuk Është e Hënë 18:54 24/01/2023
A ekziston një lidhje mes makinave të shpejta dhe madhësisë së penisit?!
Sot Nuk Është e Hënë 18:51 24/01/2023